Fødselsdagsfeiring

Som vanlig på denne tiden feirer vi en felles fødselsdag på lørdagen mellom 18. og 24. november. I år hadde vi rundt tall i familien (Turid ble 50), så vi slo til og inviterte noen venner til restauranten La Varangue.

Vi fikk først en bit med ost på en tomatskive. Forretten var en skalldyrmontasje, hovedretten et utrolig mørt stykke med zebu-filét og desserten var et sjokoladerør med krem, frukter og nøtter inni. Virkelig deilig.

Turid ønsket velkommen og presenterte alle gjestene. Tor holdt tale. Det gjorde også Birgit og Sigrid. I god gassisk tradisjon holdt også de andre (herrene) tale etterhvert, mens de passet på å kommentere poengene i talen min (som skikken er). Det ble mye lått, for gasserne – selv om de er dyktige talere – er langt fra direkte i talemåten. Utfordringen ble derfor å kommentere meldinger om ting de slett ikke finner det naturlig selv å komme inn på.
Men det gikk godt. Vår forhåndsbestilte drosje måtte vente en time før vi kom ut og skulle dra hjem. Men han var like blid, han også.