Talentshow på skolen

talent01Den amerikanske skolen i Antananarivo har hatt sitt årlige talentshow. Det var en storartet forestilling. Skolen har utescene, og når de setter stoler på plenen foran blir det et flott og intimt konsertsted. I går kveld var foreldre, lærere, elever og søsken møtt fram i store mengder for å få med seg showet. Parkeringen var kaotisk (den er ille nok på en vanlig dag). Men showet var stort.

Sigrid m/band var “top of the bill”. Hun sang Maria Menas: Just hold me. Ikke akkurat farens favorittlåt, men han var kjempestolt. Sigrid KAN synge, og hun har evnen til å stå der oppe uanfektet, synge godt og være seg selv. Praktfullt! Sterkt!
gitarist

Det var naturlig nok en herlig blanding av talent og entusiasme – ikke alltid likelig fordelt – vi fikk oppleve. Og ikke minst et skikkelig fargerikt fellesskap – som denne skolen jo er.

Underveis fikk jeg et ord med rektor. Jeg spurte hvordan de kan få til den samme intimiteten på den nye skolen som skal bygges. Han sa: “Vi må være kreative. Og så må vi ha en utescene”. Det får være ukens motto.