Flight SA 8253 Cancelled

Vi møtte opp på Ivato-flyplassen første pinsedag for å forlate Madagaskar og fly til Johannesburg. Etter innsjekking, security og en god del venting fikk vi beskjed om at vår flight var avlyst. Flyet hadde gjort vendereis til Johannesburg på grunn av tekniske problemer.
Utreisestempelet i passene våre måtte overstemples med ANNULÉ og bagasjen ble levert ut igjen. Fordi det var South African Airways og ikke Madagascar Air (som er nesten bankerott) fikk vi transfer til byens dyreste hotell og kuponger på lunsj, middag og frokost. Nå er vi på to doble rom på Carlton og prøver å omorganisere den første delen av ferien vår. Vi skulle jo bodd på hotell i Johannesburg i kveld og dradd inn i Kruger nasjonalpark i morgen. Nå ryker en av dagene i parken. Vel vel.
De sier at flyet skal gå i morgen, så da får vi vel bare tro det. Enn så lenge.

Cape Town

Etter noen deilige dager i Kruger nasjonalpark hvor vi har sett alle de store villdyrene i Afrika pluss en god del av de små er vi nå installert i Cape Town. Det ser ut til å være en by det går an å bli glad i. Vi skal legge ut bilder og detaljer fra hele turen etterhvert (en løve spaserte så nær bilen at vi slapp å vaske den ene siden), men nå er vi på tyvlånt båndbredde fra en intetanende nabo. Dessuten er det lørdagskveld og Birgit vil spille spill. Så, mer siden. Følg med!

Snipp snapp snute. Eventyret ute

Denne høye, mørke skjønnheten traff vi i Kruger
Denne høye, mørke skjønnheten traff vi i Kruger

Lørdag kveld. Vi er på flyplassen i Cape Town, innsjekket for Stavanger via Amsterdam. Vi har det deilig og i morgen lander vi i Stavanger. Bilder og beretninger fra oppholdet i Sør-Afrika kommer som lovet, men ikke før vi er på plass hjemme (og har skikkelig bredbånd). Det ble en flott ferie, og en verdig avslutning på et to år langt familieeventyr.